Welkom bij

Wereldwinkel Tilburg

Dopper Solid Steel

Maak je sterk voor schone oceanen met de nieuwe Dopper Solid Steel! Deze robuuste roestvrijstalen waterfles is de nieuwste Dopper-aanwinst. Met zijn 490 ml is deze roestvrijstalen Dopper weliswaar kleiner dan de Dopper Steel, maar hij is zeker niet minder stoer en sexy. Integendeel, deze drinkfles kan dankzij haar praktische formaat en bescheiden gewicht mee op elk avontuur. Zo blijf jij altijd en overal duurzaam gehydrateerd.

Jaarlijks worden er maar liefst 200 miljoen ton plastic wegwerpflesjes verkocht. Een deel van deze plastic flesjes wordt gerecycled, de rest belandt in stortplaatsen of nog erger: in zee. Hier breekt het plastic niet af, maar valt het uiteen in piepkleine stukjes. Deze zogenoemde microplastics worden door zeedieren aangezien voor voedsel, enne drie keer raden wie zeedieren dan weer aanzien voor voedsel... Wij! Zo kan het zomaar gebeuren dat jouw tonijn in de toekomst wordt geserveerd op een bedje van microplastics. 

Met de aankoop van de Dopper Solid Steel hou jij de plastic-soep van je menu. Door deze roestvrijstalen drinkfles te hervullen met kraanwater bespaar je immers veel plastic van wegwerpflesjes.